Övrigt

Med lång erfarenhet kan vi hjälpa er att få det så som ni vill ha det. För det är ni som anhöriga som vet bäst hur ni vill ha det. Du kan alltid känna dig trygg i våra händer.

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.

Livsarkivet – omtanke för dina anhöriga vid din bortgång

bland har man särskilda önskemål, eller så vill man underlätta för de anhöriga då man inte längre kan uttrycka sina önskemål. Därför tillhandahåller vi ett dokument som heter “Livsarkivet” där man i förväg fyller i just de önskemål man vill överlämna och bevara. Du kan hämta dokumenten hos oss på begravningsbyrån och får kostnadsfri hjälp med att fylla i dem. Vi erbjuder också fri säker förvaring av de ifyllda dokumenten kostnadsfritt.

Ladda ner Livsarkivet

Vill du i god tid bestämma vart dina tillgångar ska gå efter din död, kan du få hjälp med att upprätta ditt testamente av vår egen juristbyrå.

Minnesrummet

I minnesrummet kan alla hedra och minnas nära och kära som avlidit och samtidigt kanske få hjälp med sorgearbetet. Här kan minnet hållas levande med personliga minnesrum för avlidna personer med hjälp av ord, bilder och filmer. Här kan släkt och vänner även lämna kondoleanser, tända ljus och skriva egna minnesord. Ett minnesrum kan skapas för någon som nyligen avlidit eller för att hålla minnet levande av någon som avlidit för länge sedan. Minnesrummet, som är en del av familjesidan.se, står alltid öppet och finns alltid nära, oavsett var du befinner dig i världen. Hit kan du komma så ofta du vill.

Att skapa ett personligt minnesrum är ett värdigt sätt att hedra en saknad person. Det finns heller inget som hindrar att man skapar flera minnesrum för samma person. När minnesrummet står klart, kan du enkelt berätta det för släkt och vänner så att de också kan ta del av det – oavsett tid och plats.

Vi på Fjällmans kan hjälpa er att upprätta ett minnesrum. Läs mer på Minnesrummet.se

Jobba hos oss

Skulle du passa in som medarbetare hos oss på Fjällmans?
Skicka då in CV och personligt brev, gärna med bild till oskar@fjallmans.se
Välkommen med din ansökan.

Vårdpersonal

Vi har under många års tid varit ute hos konfirmander, pensionsföreningar, vårdpersonal och haft givande samtal kring våra erfarenheter kring döden, dess ritualer, sorgearbete, begravningar och Juridik. Vi kommer gärna kostnadsfritt ut till just Er och samtalar.

För att boka ett sådant möte, kontakta Liselott Sjöholm på 031-31 09 311 eller liselott@fjallmans.se.