Övrigt

Med lång erfarenhet kan vi hjälpa er att få det så som ni vill ha det. För det är ni som anhöriga som vet bäst hur ni vill ha det. Du kan alltid känna dig trygg i våra händer.

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.

Dokumentet P.S Om jag dör

P.S Om jag dör… eller Livsarkivet – Omtanke för dina anhöriga vid din bortgång
Ibland har man särskilda önskemål, eller så vill man underlätta för de anhöriga då man inte längre kan uttrycka sina önskemål. Därför tillhandahåller vi dokumenten P.S. Om jag dör… och Livsarkivet där man i förväg fyller i just hur man önskar ha det vid sin bortgång och begravning.
Du väljer själv vilket av dessa dokument som passar just dig bäst. Du kan hämta dem hos oss på begravningsbyrån och du kan även få kostnadsfri hjälp med att fylla i dem samt dokumentförvaring.

P.S Om jag dör… går bra att öppna här för att fylla i och antingen spara ner eller skriva ut. Livsarkivet kan du fylla i digitalt på https://fjallmans.livsarkivet.se/. Du kan när som helst gå tillbaka och ändra i dessa dokument.

Vill du i god tid bestämma vart dina tillgångar ska gå efter din död, kan du få hjälp med att upprätta ditt testamente av vår egen juristbyrå.

Minns Mig

I vår Begravningstjänst erbjuder vi 1 års kostnadsfri användning av Minnsmig.se. Den digitala minnesplats, där du som anhörig tillsammans med släkt och vänner kan skapa en plats fylld av minnen i bilder och texter av er älskade. Dessa minnen sparas tryggt och blir en fin plats för nära och kära att besöka och minnas. Kontakta din rådgivare hos Fjällmans för att ta del av erbjudandet. Du kan också aktivera tjänsten själv på minnsmig.se, genom att du använder koden Fjällmans1.

Ta vara på möjligheten till en digital minnesplats.

Jobba hos oss

Fjällmans Begravning är en av Göteborgs största begravningsbyråer med 11 kontor i Göteborg med omnejd.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, för att våra familjer skall få ge sin anhörig en vacker och värdig begravning utifrån deras önskemål. Därför är det viktigt för oss att ge personalen möjlighet till utbildning och utveckling.

Skulle du passa in som medarbetare hos oss på Fjällmans?
Skicka då in CV och personligt brev, gärna med bild till hakan@fjallmans.se
Välkommen med din ansökan.

Föreläsning

Vi har under många års tid varit ute hos konfirmander, pensionsföreningar, vårdpersonal och haft givande samtal kring våra erfarenheter kring döden, dess ritualer, sorgearbete, begravningar och Juridik. Vi kommer gärna kostnadsfritt ut till just Er och samtalar.

För att boka ett sådant möte, kontakta Liselott Sjöholm på 031-31 09 311 eller liselott@fjallmans.se.