Övrigt

Med lång erfarenhet kan vi hjälpa er att få det så som ni vill ha det. För det är ni som anhöriga som vet bäst hur ni vill ha det. Du kan alltid känna dig trygg i våra händer.

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.

Dokumentet P.S Om jag dör

I dokumentet P.S Om jag dör… kan du själv på ett enkelt sätt delge dina nära och kära om hur du vill att din begravning skall gå till.

Här kan du påverka, göra val och ha önskemål men även om du så vill, ge dina anhöriga full frihet att själva skapa en vacker och minnesvärd begravning.

Vill du i god tid bestämma vart dina tillgångar ska gå efter din död, kan du få hjälp med att upprätta ditt testamente av vår egen juristbyrå.

Minns Mig

I vår Begravningstjänst erbjuder vi 1 års kostnadsfri användning av Minnsmig.se. Den digitala minnesplats, där du som anhörig tillsammans med släkt och vänner kan skapa en plats fylld av minnen i bilder och texter av er älskade. Dessa minnen sparas tryggt och blir en fin plats för nära och kära att besöka och minnas. Kontakta din rådgivare hos Fjällmans för att ta del av erbjudandet. Du kan också aktivera tjänsten själv på minnsmig.se, genom att du använder koden Fjällmans1.

Ta vara på möjligheten till en digital minnesplats.

Jobba hos oss

Fjällmans Begravning är en av Göteborgs största begravningsbyråer med 11 kontor i Göteborg med omnejd.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, för att våra familjer skall få ge sin anhörig en vacker och värdig begravning utifrån deras önskemål. Därför är det viktigt för oss att ge personalen möjlighet till utbildning och utveckling.

Skulle du passa in som medarbetare hos oss på Fjällmans?
Skicka då in CV och personligt brev, gärna med bild till hakan@fjallmans.se
Välkommen med din ansökan.

Föreläsning

Vi har under många års tid varit ute hos konfirmander, pensionsföreningar, vårdpersonal och haft givande samtal kring våra erfarenheter kring döden, dess ritualer, sorgearbete, begravningar och Juridik. Vi kommer gärna kostnadsfritt ut till just Er och samtalar.

För att boka ett sådant möte, kontakta Liselott Sjöholm på 031-31 09 311 eller liselott@fjallmans.se.