Begravningsbyrå i Göteborg

Välkommen till Fjällmans, en begravningsbyrå i Göteborg som ursprungligen grundades på Hisingen 1932. I tre generationer har Fjällmans ombesörjt begravningar i Göteborg med omnejd. Tack vare att vi har egna florister, jurister och transporter kan vi hjälpa er med alla sorters bestyr. Vi vet hur viktigt det är att en begravning blir precis som de närstående vill ha den och finns här för att hjälpa och stötta er så att ni kan känna er trygga.

Varmt välkommen till oss!

Aktuellt

Skärpta restriktioner för antalet deltagare vid begravning.

Restriktioner för antalet deltagare på begravning från den 12 januari 2022, uppdaterade regler från den 19 januari.  

Hur gör jag nu?

Vad måste jag som anhörig tänka på när jag jag förlorat någon?

När en anhörig avlider förändras livet radikalt. Det kan vara svårt att hantera och veta hur man ska gå vidare. Begravningen är ett sätt att hedra den avlidne och att ta farväl.

Ange mailadress och få en checklista på saker att göra vid ett dödsfall.

Dödsannonser, Minnesrum Tänd ett ljus, Minnesgåva

Vi vill hedra den avlidne med en hälsning eller tända ett ljus. I dessa tider känns det extra viktigt att visa sin omtanke.

På denna sida hittar du information kring de begravningar vi arrangerar. Välj en dödsannons och klicka på den, då öppnas personens minnesrum.

År 2021 tar farväl och lämnar oss med en groende förhoppning

Året som så sakta mynnar ut har omslutit oss med sin outsinliga påminnelse om vår hälsa och våra liv. Vi har ännu en tid färdats fram genom känslomässig turbulens, förluster och möten av nya situationer. Någon av oss förlorade det viktigaste i sitt liv, någon skapade nya möten och någon fann förhoppningar. Under året som gått har vi sett liv komma och liv lämna oss, tvingats möta smärtsamma situationer, oro eller krusade drömmar. Det har kommit dagar med ljus och

Läs mer på vår blogg

En omtänksam handling

Ibland har man särskilda önskemål eller vill underlätta för sina anhöriga den dag man inte längre kan uttrycka dem.

Kontakta oss dygnet runt

Prata med oss så kan vi hjälpa dig och dina nära att känna
er trygga, nu och i framtiden. Det kan bli ett livsviktigt samtal.

Ring oss för ett personligt bemötande dygnet runt.

Inför ett väntat dödsfall

Har du en nära anhörig som vårdas palliativt där döden kanske är nära förestående?

I en sådan svår situation har man självklart många känslor, tankar och kanske en del frågor. Tveka inte att ta kontakt med oss, alla medarbetare på Fjällmans är utbildade i sorgbearbetning. Vi finns här för dig och hjälper dig gärna.

Vi hjälper er med begravningen

En begravning är en viktig händelse. Den är ett sätt att hedra och att ta farväl av en person. Med vår långa erfarenhet kan vi se till att den blir precis så som ni anhöriga önskar. Ni kan alltid känna er trygga i våra händer.

Planera begravning

Begravningsbyrå Göteborg​

Fjällmans begravningsbyrå i Göteborg finns här för dig dygnet runt. Vi ombesörjer allt i plane- ringen för er kära anhörig, som tex transport, ceremonilokal, blommor, gravsättning och dödsannons. Skulle en bouppteckning önskas så är vi även behjälpliga med upprättandet av detta dokument.

Vi har drivit vår begravningsbyrå i Göteborg sedan 1932 och hos oss är ni i trygga och stadiga händer. Fjällmans Begravningsbyrå är noga med att planer och utföra begravningar utefter familjens önskemål, och vi värdesätter alltid era åsikter. Vår begravningsbyrå i Göteborg finns där för dig för att ge ett kärleksfullt och värdigt avsked till den du älskar.

Hos oss på Fjällmans begravningsbyrå i Göteborg kommer vi alltid att stötta dig och dina närstående med kompetens och bidrar med stor erfarenhet och med en hjälpande hand guida er mot en förhoppningsvis ljusare tid.

Vi finns här för dig och din familj, före, under och efter begravningsceremonin. Vi kommer alltid att stötta er på bästa sätt under sorgeprocessen och bidra till ett fint avsked som familjen själva väljer.

Att få arbeta på en begravningsbyrå är mer än bara ett jobb. Vi ser det som ett viktigt uppdrag där vi utformar ett personligt farväl på det allra bästa sättet som ni i familjen önskar och hoppas på.