Aktuellt

Aktuellt hos Fjällmans Begravning

Akutellt

Restriktioner för antalet deltagare vid begravning.

Restriktioner för antalet deltagare på begravning från den 1 december 2021. (Restriktionerna gäller ej för begravning utomhus).

Från den 1 december 20221 gäller följande restriktioner för ceremonier inomhus med anvisade platser då deltagarantalet överstiger 100 personer: 1 meters avstånd åt samtliga håll mellan människor och/eller sällskap om maximalt 8 personer när det är fler än 100 personer närvarande.

Det är således inget krav på vaccinationsbevis/covidpass vid begravningar inomhus utan det är avståndsregeln ovan som gäller.

Minnestunder är privata sammankomster och omfattas inte av dessa restriktioner. För minnesstunder på restaurang gäller restaurangens regler.

Observera att loka avvikelser kan förekomma.

 

 

Minns mig

En digital minnesplats för familj och vänner. På Minns mig kan du skapa en vacker minnesplats för reflektion där familj och vänner kan tända ljus och minnas tillsammans. Vi hjälper dig att skapa en minnesplats som du som anhörig administrerar säkert med Bank-ID. Läs vidare här

Nu släpper restriktionerna.

Från och med den 29 september släpper restriktionerna vid begravningar. Vilket innebär att antalet deltagare vid begravningar och minnesstunder inte längre är begränsat till ett visst antal, utan utgår istället från maxantalet i respektive lokal. Kontakta oss gärna per telefon för information angående maxantalet i olika lokaler.

Vill du boka tid för möte? Kontakta oss på tel. 031-727 00 00, via mejl eller chatt.

Vi på Fjällmans Begravning har ledorden Omtanke och Trygghet i vår värdegrund. Detta oavsett pandemi eller inte. Därför kommer vi fortsatt att eftersträva att våra kunder och gäster känner en trygghet vid både besök och på begravningar. Naturligtvis kommer vi att fortsätta vara noggranna med städningen efter kundbesök och erbjuda handsprit till de som så önskar. Vi kommer fortsatt att erbjuda livesändning av begravningar. Vi tillhandahåller den utrustning samt extra personal som krävs för att fler ska kunna närvara vid begravningen digitalt.

Vi kommer också i fortsättningen kunna erbjuda digitala kundmöten, antingen via telefon eller Teams.

De lättade restriktionerna gäller framförallt det som är vaccinerade. De som ej är vaccinerade uppmanas av FHM att fortsatt iaktta samma restriktioner som innan.