Begravningsbyrå Lerum

Telefon: 0302-106 90 Besökadress: Stationsvägen 14, 443 30 Lerum Öppetider: Helgfria vardagar 9.00–14.30 Övrig tid efter överenskommelse info@fjallmans.se

Personlig begravningsbyrå i Lerum

Vi är den familjära begravningsbyrån i Lerum som strävar efter att hjälpa våra kunder på ett personligt vis. Vid alla typer av begravningar kan vi hjälpa er från den första svåra stunden till att planera och genomföra ett vackert och personligt avsked. Ett dödsfall innebär många svåra beslut och flera praktiska göromål. Vi leder er alltifrån planeringen av själva akten, eventuell gravsten samt efterföljande bouppteckning.

 

Vanligast förekommande vid begravningar i Lerum enligt Svenska Kyrkans ordning är att akten hålls i Lerums kyrka med efterföljande minnesstund i Kyrkstugan eller i Lerums församlingshem. Om man inte är medlem i Svenska kyrkan och därför håller en borgerlig akt, används oftast Avskedsrummet på Lerums kyrkogård. Vid större sällskap kan man även hålla akten samt mottagningen på. Aspenäs Herrgård. Begravningar i hela Lerums kommun med omnejd kan ni tryggt lämna i våra händer.

 

Vi har gott om förslag på duktiga musiker och solister och överallt kan vi ge förslag på fina lokaler till förättningar och minnesstunder. Då vi även har egna florister och nära samarbete med bra cateringföretag kan vi ge er en helhetslösning vid första besöket om så önskas.

 

Att vara med och planera och genomföra en begravning ser vi som ett av de viktigaste förtroendeuppdrag man kan få. Vår uppgift är att svara upp mot de efterlevandes förväntningar, in i minsta detalj. Att vi gör det med personligt engagemang är självklart. Att vi gör det hela tillsammans, med familj, närstående och andra som kan bli engagerade, är lika självklart. Hos oss i Lerum välkomnas du till ett varmt och modernt kontor med lite “hemma hos” känsla. Gratis parkering finns utanför. Välkomna att besöka oss.

 

Fjällmans begravningsbyrå Lerum

Telefon
0302 -106 90

Besöksadress
Stationsvägen 14, 443 30 Lerum

Öppettider 1 september – 31 maj:

Helgfria vardagar 8.00–14.30
eller efter överenskommelse. Telefontid dygnet runt.

info@fjallmans.se

Medarbetare

Kontakta oss idag

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.