Fässbergs kyrkogård

Med lång erfarenhet kan vi hjälpa er att få det så som ni vill ha det. För det är ni som anhöriga som vet bäst hur ni vill ha det. Du kan alltid känna dig trygg i våra händer.

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.

bild-saknas

Fässbergs kyrkogård i Göteborg

Fässbergs kyrkogård finns omnämnd i skrifter redan från 1500-talet och är 116.000 kvm stor inkl. naturmark. Den äldsta gravplatsen är från 1775 och det finns idag ca 4800 gravar inklusive en askgravlund.

Adress: Stubbåkersgatan 22. Från Göteborgscentrastation tar man spårvagn 2 mot Mölndal, hoppa av på hållplatsen Göteborg Getebergsäng och ta buss 186 mot Frölunda torg och hoppa av på Vetekornsgatan. Gå sedan 700m (ca 8min) mot Stubbåkersgatan.

Blommor från Floristen Solrosen en del av Fjällmans

Det kan kännas fint att hedra den avlidna med en blomma. Det vanliga är att man som närmst anhörig beställer en kistdekoration som ligger uppe på kistan och kan ofta kompletteras med en krans eller en sorgebukett. Detta gör man enklast genom oss. Begravningsgästerna brukar beställa en krans eller en sorgebukett. Dessa kan man också beställa genom oss eller länken nedan, fördelen är att du slipper utkörningsavgiften, vilket gör att det blir mer blommor för pengarna. Vanligt är även att man väljer att ha en handbukett med sig som man lägger på kistan eller graven vid avskedstagandet.

Gravstenar från Västra Stenhuggeriet en del av Fjällmans

Valet av gravsten är något som görs med stor omsorg. Västra Stenhuggeriet hjälper dig under hela processen ända till stenen är monterad på gravplatsen.  Gravstenarna vi visar här är endast exempel för att ge inspiration och underlätta ditt val. Alla stenar går att få i princip i vilken form och storlek man än önskar. Hör av er och tillsammans kan vi göra det bästa för just er.