Viktig information angående covid-19

Med anledning av covid-19 vill vi informera om att vi nogsamt följer rapporteringen från Folkhälsomyndigheten och vidtar de åtgärder som rekommenderas. Inför ett besök hos oss ber vi att du informerar om du har symtom som kan kopplas till covid-19.  För dig som önskar kan vi istället erbjuda telefon- alternativt videomöten för att hjälpa dig som […]

Med anledning av covid-19 vill vi informera om att vi nogsamt följer rapporteringen från Folkhälsomyndigheten och vidtar de åtgärder som rekommenderas.

Inför ett besök hos oss ber vi att du informerar om du har symtom som kan kopplas till covid-19.  För dig som önskar kan vi istället erbjuda telefon- alternativt videomöten för att hjälpa dig som kund samtidigt som vi minskar riskerna att viruset sprids. Vår ambition är att alla som vill ta avsked av en anhörig eller vän ska få möjlighet att göra detta på ett tryggt och säkert sätt. 

För övrigt följer vi de vanliga föreskrivna  hygienreglerna, att tvätta händerna ofta samt använda handsprit om sådan finns tillgänglig. Vi uppmanar också till försiktighet vid hälsningar och kondoleanser och avråder till att ta i hand och att kramas. I övrigt när det gäller begravningar som arrangeras av oss, följer vi de direktiv angående antal vi får från regering och Folkhälsomyndigheten.

Följ senaste nytt på www.folkhalsomyndigheten.se