Planera begravning

Med lång erfarenhet kan vi hjälpa er att få det så som ni vill ha det. För det är ni som anhöriga som vet bäst hur ni vill ha det. Du kan alltid känna dig trygg i våra händer.

Välj typ av begravning

Planera begravningen online – gör dina val här nedanför i lugn och ro. När du skickat in dina val kontaktar vi dig kort därefter för att boka in en tid till oss för att gå igenom era önskemål. Valen och priserna kan därefter komma att ändras.

Här kan du förbereda dig inför mötet med oss. Välj det paket som passar och boka sedan en tid med oss. Om du har svårt att göra ett val, kan du alltid kryssa i ”ta ställning senare” under respektive kategori. Du kan också välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.

Möte med oss

När sedan valen är gjorda så kan man boka in ett möte för att träffa någon av våra begravningsrådgivare antingen på ett kontor. video eller per telefon. Det går bra att göra här eller genom att ringa oss på tel. 031-727 00 00.
Vi finns här för dig och din familj, före, under och efter begravningsceremonin. Vi kommer alltid att stötta er på bästa sätt under sorgeprocessen och bidra till ett fint avsked som familjen själva väljer.

Begravning planerad

Efter mötet med begravningsrådgivaren så är det mesta kring begravningen planerad och bokat. Vi håller fortsatt kontakt fram till begravningsdagen.

Vad händer nu?

Gravsättning eller kremation sker snarast möjligt eller inom en månad från dödsdagen. Det är det lagstadgat om. Man kan begära anstånd med gravsättning eller kremering hos Skatteverket om det föreligger särskilda skäl för det. Det kan vi hjälpa er med. Ibland behöver man snabbt besluta om ett dödsbos förvaltning. Lösöret i dödsboet behöver kanske genast tas om hand, skyddas eller magasineras. Vi har jour dygnet runt för att kunna bistå er med transporter och hjälpa er med förvaltning av dödsboet.

När det akuta är avklarat och ni sedan besöker oss går vi tillsammans igenom era önskemål och de valmöjligheter som finns.

Kontakta oss dygnet runt

Prata med oss så kan vi hjälpa dig och dina nära att känna er trygga, nu och i framtiden. Det kan bli ett livsviktigt samtal.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig 
eller kontakta oss på 031 – 727 00 00

Önskar bli uppringd

Jag vill ha information

Jag behöver information om…

      Planera Begravning

      När en anhörig avlider förändras livet radikalt. Det kan vara svårt att hantera och veta hur man ska gå vidare. Begravningen är ett sätt att hedra den avlidne och att ta farväl.