Begravningsbyrå Kungälv

Telefon: 0303-561 00 Besökadress: Vendergatan 8, 442 47 Kungälv Öppetider: Helgfria vardagar 8.00–16.00 (lunch 12.00–12.30) info@fjallmans.se

Fjällmans begravningsbyrå i Kungälv med omnejd

De flesta av oss upplever någon gång under livet den sorg det innebär att förlora någon. När en närstående går bort, väntat eller oväntat, får man inte bara en sorg att ta hand om, det är också många praktiska saker som måste ordnas med och många tankar och frågor som kan uppstå, vilket ibland kan kännas allt för tungt och övermäktigt för att klaras av på egen hand.

Vår begravningsbyrå i Kungälv är relativt nyetablerad, men våra rådgivare har stor kunskap och lång erfarenhet av att möta, hjälpa och råda människor i sådana stunder. Vilka tankar och önskemål ni än har är vi med er hela vägen för att förverkliga dem: från att planera, boka lokal, ordna musik, blommor och annat för att avskedet skall bli personligt och minnesvärt till att bistå med gravstensarbete och juridisk hjälp. En liten och intim ceremoni med de allra närmaste eller en stor fest för att minnas ett liv? Vi ser till att det blir så som ni önskar.

Vår begravningsbyrå i Kungälv är verksam över hela kommunen, där det finns många vackra kyrkobyggnader som är tillgängliga för begravningsceremonier: från Kungälvs gamla kyrka, som är en av Sveriges bäst bevarade barockkyrkor från 1600-talet, till de i centrala Kungälv, Ytterby, Romelanda, Kareby, Hålta, Solberga, Harestad och Marstrand, för att nämna några. För borgerliga ceremonier är den ur Fontins granit utskjutande Bergsalen, med den gröna och vackra Skogskyrkogården kring, ett populärt alternativ. Här finns även en av kommunens rofyllda minneslundar dit man kan gå för att tända ljus, minnas eller bara njuta av stillheten en stund.

Fjällmans begravning Kungälv

 

Telefon
0303-561 00

Besöksadress:
Vendergatan 8, 442 47 Kungälv

Postadress:
Vendergatan 8, 442 47 Kungälv

Öppettider 1 juni – 31 augusti:

Helgfria vardagar 8.00–16.00 (lunch 12.00–12.30)
eller efter överenskommelse. Telefontid dygnet runt.

info@fjallmans.se

Medarbetare

Kontakta oss idag

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.