Begravningsbyrå Kungälv

Med lång erfarenhet kan vi hjälpa er att få det så som ni vill ha det. För det är ni som anhöriga som vet bäst hur ni vill ha det. Du kan alltid känna dig trygg i våra händer.

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031-27 00 06.

Personlig begravningsbyrå i Kungälv

När en närstående går bort får man inte bara en sorg att ta hand om, det är också många praktiska saker som måste ordnas med och många frågor som kan uppstå. På Fjällmans Begravningsbyrå har vi lång erfarenhet av att möta, hjälpa och råda människor i sådana stunder. Vilka tankar och önskemål ni än har är vi med er hela vägen för att förverkliga dem, från att planera och genomföra ett personligt och minnesvärt avsked till att bistå med gravstensarbete och juridisk hjälp.

Vi är verksamma över hela Kungälvs kommun, där det finns många vackra kyrkobyggnader som är tillgängliga för begravningsceremonier: från kyrkorna i centrala Kungälv till dem i Ytterby, Romelanda, Kareby, Hålta, Solberga, Harestad och Marstrand, för att nämna några. För borgerliga ceremonier är den ur Fontins granit framskjutande Bergsalen ett populärt alternativ.   

Vårt kontor ligger i centrala Kungälv, nära Kongahälla köpcentrum, och är lätt att nå med olika färdmedel och, om ni åker bil, att hitta parkering kring. Om ni av någon anledning inte har möjlighet att besöka oss på plats kan vi ordna med ett distansmöte per telefon eller videochatt, och vi är också öppna för att besöka er i er egen hemmiljö. För oss är det ett förtroendeuppdrag att få hjälpa till i en tid av sorg, och vi gör allt för att lotsa er igenom den så tryggt och säkert som möjligt. Vi finns här för er. Varmt välkomna. 

Fjällmans begravning Kungälv

Telefon
031-27 00 06

Besöksadress
Se vår kontorssida för att hitta ditt närmaste Fjällmans kontor. Vi gör även hembesök.

Öppettider
vardagar 8-16,30 (lunch 12-12,30) eller enligt ök, telefontid dygnet runt.

info@fjallmans.se