Begravningsbyrå Kungälv

Med lång erfarenhet kan vi hjälpa er att få det så som ni vill ha det. För det är ni som anhöriga som vet bäst hur ni vill ha det. Du kan alltid känna dig trygg i våra händer. Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031-27 00 06.

Fjällmans begravningsbyrå i
Kungälv med omnejd

De flesta av oss upplever någon gång under livet den sorg det innebär att förlora någon. När en närstående går bort, väntat eller oväntat, får man inte bara en sorg att ta hand om, det är också många praktiska saker som måste ordnas med och många tankar och frågor som kan uppstå, vilket ibland kan kännas allt för tungt och övermäktigt för att klaras av på egen hand.

Vår begravningsbyrå i Kungälv är relativt nyetablerad, men våra rådgivare har stor kunskap och lång erfarenhet av att möta, hjälpa och råda människor i sådana stunder. Vilka tankar och önskemål ni än har är vi med er hela vägen för att förverkliga dem: från att planera, boka lokal, ordna musik, blommor och annat för att avskedet skall bli personligt och minnesvärt till att bistå med gravstensarbete och juridisk hjälp. En liten och intim ceremoni med de allra närmaste eller en stor fest för att minnas ett liv? Vi ser till att det blir så som ni önskar. 

Vår begravningsbyrå i Kungälv är verksam över hela kommunen, där det finns många vackra kyrkobyggnader som är tillgängliga för begravningsceremonier: från Kungälvs gamla kyrka, som är en av Sveriges bäst bevarade barockkyrkor från 1600-talet, till de i centrala Kungälv, Ytterby, Romelanda, Kareby, Hålta, Solberga, Harestad och Marstrand, för att nämna några. För borgerliga ceremonier är den ur Fontins granit utskjutande Bergsalen, med den gröna och vackra Skogskyrkogården kring, ett populärt alternativ. Här finns även en av kommunens rofyllda minneslundar dit man kan gå för att tända ljus, minnas eller bara njuta av stillheten en stund.

Fjällmans begravning Kungälv

Telefon
0303-561 00

Besöksadress
Vendergatan 8, 442 47 Kungälv. 

Öppettider
vardagar 8-16,30 (lunch 12-12,30) eller enligt ök, telefontid dygnet runt.

info@fjallmans.se

Hitta till Fjällmans begravningsbyrå i Kungälv

Vårt kontor ligger i centrum, nära Kongahälla Center och Kungälvs Resecenter, vilket gör är att det är lätt att nå oss med olika färdmedel och, om ni färdas med bil, att hitta parkering kring. Om ni av någon anledning inte har möjlighet att besöka oss på plats kan vi ordna ett distansmöte per telefon eller videochatt, och vi är också öppna för att besöka er i er egen hemmiljö.

Är ni flera som ska vara med och planera eller om du bara vill förbereda dig inför vårt besök, kan vi rekommendera vårt planeringsverktyg Planera begravning, där du i lugn och ro kan titta igenom vårt sortiment av kistor, blommor, tjänster etc. Tjänsten hittar du här på vår hemsida.

För oss är det ett förtroendeuppdrag att få hjälpa till i en tid av sorg, och vi gör allt för att lotsa er igenom den så tryggt och säkert som möjligt. Vi finns här för er hela vägen.

Varmt välkommen till en modern och omtänksam begravningsbyrå i Kungälv.

Föregående
Nästa

Medarbetare

Mats Grundberg

Begravningsrådgivare

031-310 93 32
mats@fjallmans.se

Oskar Fjällman

Begravningsrådgivare

Kontakta oss idag

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.