Begravningsbyrå Kungälv

Med lång erfarenhet kan vi hjälpa er att få det så som ni vill ha det. För det är ni som anhöriga som vet bäst hur ni vill ha det. Du kan alltid känna dig trygg i våra händer.

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031-27 00 06.

Personlig begravningsbyrå i Kungälv

Som anhörig till en avliden så är det viktigt att man får ta sitt avsked precis så som man önskar. Vi som jobbar på Fjällmans Begravningsbyrå är välkända för vår omsorg, professionalitet och respekt som vi alltid visa de anhöriga samt den som har gått bort. Hos oss ska ni känna er trygga och att ni blir hörda. 

Under en period i livet som när någon dör, så är det oftast svårt att veta vad som är ”rätt och fel” att göra. Det är helt naturligt att man känner sig osäker och orolig inför saker som man ska ta hand om. Vi vill därför vara eran hjälpande hand under sorgeprocessen och bidra till en fin avskedsstund.

Ni kan alltid nå oss dygnet runt, och våra kontors öppettider är mellan 08:00-16:30 på alla våra kontor. Skulle ett hembesök passa er bättre, så kommer vi självklart hem till er och ombesörjer planeringen av er kärastes begravning.

Fjällmans begravning Kungälv

Telefon
031-27 00 06

Besöksadress
Se vår kontorssida för att hitta ditt närmaste Fjällmans kontor. Vi gör även hembesök.

Öppettider
vardagar 8-16,30 (lunch 12-12,30) eller enligt ök, telefontid dygnet runt.

info@fjallmans.se