Begravningsbyrå Mölndal

Telefon: 031-27 00 06 Besökadress: Bergmansgatan 21, 431 30 Mölndal Öppetider: Helgfria vardagar 8-16,00 (lunch 12-12,30) info@fjallmans.se

Personlig begravningsbyrå i Mölndal

Det kan vara de små detaljerna som gör varje begravning unik- en akt som blir ett ljust och vackert minne att bära med sig. Det kan inte nog betonas hur viktigt det är att ni som anhöriga får det precis som ni önskar. Här på vår familjära begravningsbyrå i Mölndal kan känna dig trygg i att vi tar hand om dig och dina funderingar. Ett dödsfall innebär många svåra beslut och flera praktiska göromål.

Vi hjälper dig med det som behövs. Vi leder er alltifrån planeringen av själva akten till utformning av annons, eventuell minnesstund, gravsten samt efterföljande bouppteckning. Vi finns för dig som bor, arbetar eller vistas i Mölndal-Kållered. Begravningar i hela Mölndals kommun med omnejd kan ni tryggt lämna i våra händer.

I tre generationer har Fjällmans ombesörjt begravningar. Tack vare att vi har egna florister, jurister och transporter kan vi hjälpa dig med alla sorts bestyr. Med ett stort kontaktnät av musiker, solister och cateringföretag kan vi hjälpa dig med allt som behövs. Det kan inte nog betonas hur viktigt det är att ni som anhöriga får det precis som ni vill ha det. Vi på Fjällmans hjälper och stöttar er, ni kan alltid känna er trygga i våra händer.

Att vara med och planera och genomföra en begravning ser vi som det viktigaste förtroendeuppdrag man kan få. Vår uppgift är att svara upp mot de efterlevandes förväntningar. Att vi gör det med omtanke och personligt engagemang är självklart. Att vi gör det hela tillsammans, med familj och närstående är lika självklart. På vårt kontor i Mölndal välkomnas du till ett modernt kontor med familjekänsla.

Fjällmans begravning Mölndal

Telefon
031-27 00 06

Besöksadress
Bergmansgatan 21, 431 30 Mölndal

Öppettider 1 juni – 31 augusti:

Helgfria vardagar 8.00–16.00 (lunch 12.00–12.30)
eller efter överenskommelse. Telefontid dygnet runt.

info@fjallmans.se

Gratis parkering i 3 timmar, finns i den nybyggda gallerian som ligger på en parallellgata från oss. Vår lokal är handikappanpassad.

Medarbetare

Kontakta oss idag

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.