Begravningsbyrå Torslanda

Telefon: 031-92 02 20 Besökadress: Flygledarevägen 3D, 423 37 Göteborg Öppetider: Helgfria vardagar 8.00–16.30 (lunch 12.00–12.30) info@fjallmans.se

Personlig begravningsbyrå i Torslanda

Om ni söker en familjär begravningsbyrå nära er i Torslanda är ni välkomna till oss. Att vara med och planera och genomföra en begravning ser vi som ett av de viktigaste förtroendeuppdrag man kan få. Vår uppgift är att svara upp mot de efterlevandes förväntningar, in i minsta detalj. Att vi gör det med personligt engagemang är självklart. Att vi gör det hela tillsammans, med familj, närstående och andra som kan bli engagerade, är lika självklart. Vi hjälper till med alla typer av begravningar såsom svenska kyrkans ordning, andra trossamfund eller borgerliga.

Vi finns här för er och kommer att hjälpa er genom alla svåra beslut, ge er råd och rekommendationer utefter den gedigna erfarenhet vi har. Allt från att planera alla detaljer inför begravning/minnesstund till att ni får kontakt med någon av våra duktiga jurister som kan hjälpa er med bouppteckning -arvsskiften eller annan familjejuridik och till att slutligen en gravsten kommer på plats på kyrkogården. Ett dödsfall och begravning innebär många svåra beslut och väldigt många praktiska göromål.

I Torslanda med omnejd finns det flera vackra kyrkor såsom Torslanda kyrka, en liten stenkyrka från medeltiden där även efterföljande minnesstund kan ske i det närliggande församlingshemmet. Det finns även Björlanda kyrka som är av samma medeltida typ och som även den har ett vackert församlingshem som kan bokas för minnesstunder. Minnesstund som man själv anordnar eller som kan vi hjälpa er att boka en catering till. Vi får heller inte glömma vår nya kyrka i Amhult som invigdes hösten 2013 och som även den har en mindre församlingssal. Självklart hjälper vi även till med begravningar runt om i Göteborg, och även utanför, i andra kyrkor eller kanske i något av de kapell som finns runtom i staden. Ett kapell där man oftast kanske har borgerliga begravningar eller annat trossamfund men även begravningar i svenska kyrkans ordning.

Vi kommer att göra allt för att just era önskemål om plats för begravning och minnesstund ska uppfyllas. Att just er älskades begravning ska bli ett ljust och vackert minne att bära med er. I och med vårt stora kontaktnät med duktiga solister och musiker, catering och egna florister så kan vi erbjuda er en helhetslösning.

Varmt välkomna till vårt fina, moderna och handikappsvänliga kontor i centrala Torslanda. Gratis parkering finns utanför dörren samt närhet till kollektivtrafiken (Torslanda krysset)

Fjällmans begravning Torslanda

Telefon
031-92 02 20

Besöksadress
Flygledarevägen 3D, 423 37 Göteborg

Öppettider
Öppet vardagar 8-12/12.30-16.30 eller efter överenskommelse

info@fjallmans.se

Medarbetare

Kontakta oss idag

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.