Begravningsbyrå Västra Frölunda

Med lång erfarenhet kan vi hjälpa er att få det så som ni vill ha det. För det är ni som anhöriga som vet bäst hur ni vill ha det. Du kan alltid känna dig trygg i våra händer. Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.

Personlig begravningsbyrå i Västra Frölunda

Vi är den lilla begravningsbyrån i Västra Frölunda med den stora begravningsbyråns resurser. Alla kunder oavsett ursprung och önskemål mottages med största tillförsikt. Inga önskemål eller tankar är ogenomförbara. Vi hjälper vi er från den första svåra stunden till att planera och genomföra ett vackert och personligt avsked, till inskription i gravsten och bouppteckning.

Du som kund väljer själv vad du önskar få hjälp med och vad du önskar göra på egen hand. Vi utför alla de transporter som behövs i samband vid dödsfall så som hämtning i hemmet eller transporter till utlandet.

Västra Frölunda och Västra Göteborg är till viss del ett skärgårdsområde med närhet till vatten och vacker natur. Här finns det många fina byggnader, varav några av de vackraste är kyrkor. Några av de kyrkor som vi besöker i samband med begravningar är Västra Frölunda kyrka, Älvsborgs kyrka (gamla Hagens kapell) samt Näsets kyrka. Här finns också Tynnered, Grevegårdens kyrka samt Furåsen när det kommer till kyrkliga begravningar.

Om det är aktuellt med en borgerlig begravning har vi dessa oftast på Västra kyrkogården, där kapellen S:t Markus och S:t Lukas finns. Det finns också möjlighet att vara i andra lokaler förutsatt att uthyraren godkänner att man förrättar begravningen där. Begravningar kan också hållas utomhus om så önskas.

Fjällmans begravning Västra Frölunda

Telefon
031-29 06 36

Besöksadress
Frölunda Torg Hus A, 421 42 Västra Frölunda

Öppettider
8-16,30 (lunch 12-12,30) eller enligt ök, telefontid dygnet runt.

info@fjallmans.se

Föregående
Nästa

Medarbetare

Liselott Sjöholm

Begravningsrådgivare 
z              

031-310 93 11
liselott@fjallmans.se

Carl Fjällman

Ägare

031 727 00 00
carl@fjallmans.se

Kontakta oss idag

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.