Begravningsbyrå Västra Frölunda

Telefon: 031-29 06 36 Besökadress: Frölunda Torg, hus A, 421 42 Västra Frölunda Öppetider: Helgfria vardagar 8.00–16.00 (lunch 12.00–12.30) info@fjallmans.se

Vi är den lilla begravningsbyrån i Västra Frölunda med den stora begravningsbyråns resurser. Alla kunder oavsett ursprung och önskemål mottages med största tillförsikt. Inga önskemål eller tankar är ogenomförbara. Vi hjälper vi er från den första svåra stunden till att planera och genomföra ett vackert och personligt avsked, till inskription i gravsten och bouppteckning.

Du som kund väljer själv vad du önskar få hjälp med och vad du önskar göra på egen hand. Vi utför alla de transporter som behövs i samband vid dödsfall så som hämtning i hemmet eller transporter till utlandet.

Västra Frölunda och Västra Göteborg är till viss del ett skärgårdsområde med närhet till vatten och vacker natur. Här finns det många fina byggnader, varav några av de vackraste är kyrkor. Några av de kyrkor som vi besöker i samband med begravningar är Västra Frölunda kyrka, Älvsborgs kyrka (gamla Hagens kapell) samt Näsets kyrka. Här finns också Tynnered, Grevegårdens kyrka samt Furåsen när det kommer till kyrkliga begravningar.

Om det är aktuellt med en borgerlig begravning har vi dessa oftast på Västra kyrkogården, där kapellen S:t Markus och S:t Lukas finns. Det finns också möjlighet att vara i andra lokaler förutsatt att uthyraren godkänner att man förrättar begravningen där. Begravningar kan också hållas utomhus om så önskas.

Fjällmans begravning Västra Frölunda

 

Telefon
031-29 06 36

Besöksadress
Frölunda Torg Hus A, 421 42 Västra Frölunda

Öppettider 1 juni – 31 augusti:

Helgfria vardagar 8.00–16.00 (lunch 12.00–12.30)
eller efter överenskommelse. Telefontid dygnet runt.

info@fjallmans.se

Medarbetare

Kontakta oss idag

Oberoende av tid på dygnet går det alltid bra att ringa vår jourtelefon på 031- 727 00 00.